Фонд Имоти закупи парцел с площ 9 002 кв.м. в курортен комплекс Боровец. Парцелът е със съществуващ ПУП (подробен устройствен план) и е изключен от горски фонд. Намира се на 800 м от центъра на Боровец, в непосредствена близост до главния път София-Самоков-Боровец-Костенец-Пловдив.
Фонд Имоти стартира изграждането на апартаментен хотел Exclusive Ski & SPA Resort  с разгърнатата застроена площ 19 628 кв.м. с общо 217 апартамента от няколко типа: студиа, двустайни и мезонети. В хотела ще има СПА център, конферентна зала, игрална зала, магазини, ресторант и бар.
Стойността на проекта е около 11 млн. евро и ще бъде финансиран със собствени средства от последното увеличение на капитала на Фонд Имоти, с банкови кредити и от продажбата на апартаменти в процеса на строителство.
Към момента е завършен грубият строеж. След разговори с акционери и предвид пазарната конюнктура Съветът на директорите на Дружеството взе решение да замрази проекта до момента, в който Дружеството разполага със собствен капитал за финализирането му и го реализира като хотел или апартаменти за продажба при подобряване на тенденциите на пазара на имоти.